Demi Lovato credea că nu va mai reveni în muzică după supradoza de droguri pe care a luat-o

0

Demi Lovato a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat lui Andy Cohen faptul că ea nu era sigură dacă va mai reveni la cariera în muzică.

„Piesa asta [„Anyone„] știam că vorbește despre o perioadă din viața mea când am avut probleme serioase. Știam că spunea toate lucrurile prin care treceam, inclusiv vulnerabilitatea pe care o aveam..”, a declarat Demi Lovato.

Demi Lovato a lansat piesa Anyone în cadrul decernării premiilor Grammy, care au avut loc în urmă cu doar câteva zile. Piesa a fost înregistrată înainte ca Demi să fie internată de urgență în spital pentru o supradoză de droguri, în iulie 2018. 

Întrebată dacă s-a gândit să renunțe la muzică, ea a răspuns: „Da, absolut, credeam că nu voi mai cânta. A fost un gând pe care l-am avut. Nu știam ce urma să se întâmple. Nu știam cât de sănătoasă voi fi după ce voi ieși din spital. A fost un moment greu din viața mea, cu siguranță”, a spus artista.

Demi Lovato a avut emoții extrem de mari, iar din acest motiv a fost nevoită să reia melodia deoarece ezitase la început. „Cred că am fost copleșită de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.