De ce este indicat să alegi hrană fără cereale pentru câini

0

Câinii reprezintă adevărați membrii ai familiei, așa că interesul pentru alimentația lor trebuie să existe. Pe rafturile magazinelor, există numeroase produse alimentare destinate câinilor. Din ce în ce mai mulți oameni aleg hrană fără cereale pentru câini, datorită beneficiilor pe care le aduc patrupedelor.

Află de ce este recomandat să alegi hrană fără cereale pentru micii blănoși, din rândurile de mai jos!

Hrana fără cereale ajută sistemul digestiv

Primul motiv pentru care merită să alegi hrană fără cereale pentru patrupezi? Acest tip de hrană ajută sistemul digestiv. Cu ajutorul hranei fără cereale, sistemul digestiv al patrupedului este ajutat să funcționeze în parametrii optimi, îndepărtând balonarea, alergiile și obezitatea.

Prin natura lor, patrupezii nu pot să digere complet cerealele. Hrana fără cereale nu conține carbohidrați și este bogată în proteine, fiind mai ușor de digerat pentru un stomac sănătos.

Hrana fără cereale are valoare nutrițională

Hrana pentru câini care conține cereale în exces are o valoare nutritivă scăzută. Un câine hrănit cu alimente pe bază de cereale are nevoie de o cantitate mai mare de mâncare pentru a-și acoperi nevoile nutritive.

În schimb, hrana fără cereale pentru câini este bogată în fibre și vegetale, care asigură un suport nutritiv echilibrat. În consecință, câinii au nevoie de o cantitate mult mai mică de mâncare, pentru a-și satisface nevoile nutriționale zilnice.

Hrana fără cereale previne alergiile

Nu știi dacă trebuie să alegi hrană fără cereale pentru câini? Ține cont de faptul că acest tip de mâncare îndepărtează alergiile. Chiar dacă alergiile la mâncare sunt întâlnite mai rar la câini, acestea provin în special de la ingredientele animale, precum puiul, peștele, ouăle și laptele.

Prin consumul de hrană fără cereale, reușești să previi instalarea alergiilor la câini. Nu știi dacă animalul tău suferă de o alergie alimentară? Verifică comportamentul câinelui. Acesta se va scărpina des, îi va cădea părul iar pielea va deveni inflamată, plină de cruste sau leziuni. În acest caz, nu ezita să consulți un medic veterinar.

Hrana fără cereale oferă energie

Proteinele pe care câinele le găsește în hrana fără cereale duce la un nivel mai mare de energie. Așadar, te poți bucura de un patruped activ, cu un regim de viață energic. Hrana care conține cereale nu asigură raportul de energie necesar, fiindcă o mare parte din compoziția sa este eliminată.

Hrana fără cereale previne obezitatea

Cantitatea în exces de hrană și lipsa mișcării de zi cu zi contribuie la creșterea în greutate a câinilor. Cauți o alternativă pentru a preveni obezitatea câinilor? Alege hrană fără cereale, bogată în carne și vegetale. Câinele tău are nevoie de o cantitate mai mică de hrană fără cereale, așa că va reuși să-și mențină greutatea.

Hrana fără cereale ajută la dezvoltarea patrupedului

Pentru că hrana fără cereale conține vegetale, carne și fibre, aceste ingrediente ajută la dezvoltarea animalului tău de companie.

Nu ezita să cumperi patrupedului hrană fără cereale, ca să te bucuri de un câine sănătos și energic.

Hrana fără cereale contribuie la o blană frumoasă

Acizii grași Omega-3 din hrana fără cereale pentru câini aduc un beneficiu major pentru pielea și blana animalelor. Atunci când se hrănesc cu mâncare fără cereale, câinii se pot bucura de o blană lucioasă, sănătoasă și deasă.

 

Alege hrană fără cereale pentru câini și bucură-te de un patruped sănătos și cu chef de joacă!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.