De ce acest mesaj transmis de actrița Cynthia Nixon este unul dintre cele mai inspiraționale din ultima vreme

0

Cu toate că Cynthia Nixon a renunțat la actorie pentru a se concentra pe politică, ea continuă să fie o sursă de inspirație. Recent, ea a publicat pe contul de Instagram un video realizat pentru revista Girls, Girls, Girls, prin intermediul căruia evidențiază prejudecățile cu care femeile se confruntă și astăzi. 

Intitulat „Be A Lady”, Cynthia înglobează în acest video mai multe aspecte, de la felul în care corpul femeilor ar trebui să arate, conform unor așa-zise standarde impuse de societate, cum ar trebui să se comporte, ce ar trebui să mănânce sau cum ar trebui să se îmbrace. Clipul are deja 853.664 de vizualizări și 187.748 de aprecieri, ceea ce ne indică faptul că mesajul ei puternic ar trebui să ne inspire.

„Sunt atât de mândră să fiu implicată în acest film care a atins o coardă sensibilă pentru foarte mulți oameni din întreaga lume”, a scris Cynthia Nixon.

O parte din mesajul transmis de Cynthia spune următoarele: „Fii o doamnă, spun ei. Fusta ta e mult prea scurtă. Cămașa ta e prea largă. Pantalonii sunt prea strâmți. Nu îți mai arăta atâta piele. Nu îți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.