David Beckham a dezvăluit ce suvenir a păstrat de la prima întâlnire cu Victoria Beckham

0

David și Victoria Beckham s-au căsătorit în iulie 1999, însă cei doi formează și acum unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete, dovedind că au relația perfectă.

Fostul jucător de fotbal a vorbit în mai multe rânduri despre relația sa cu designerul, însă zilele trecute el a povestit cum a decurs prima lor întâlnire, dezvăluind totodată care a fost suvenirul pe care l-a păstrat din acea zi până în prezent.

David a vorbit în emisiunea lui Jimmy Fallon despre momentul în care a cunoscut-o pe Victoria. „Ea a venit la un meci în Londra cu managerul pe care îl avea atunci și cu o colegă din Spice Girls. Eram la început în echipa Manchester United și noi toți aveam o preferată din Spice Girls. Ea era în mod evident preferata mea. Cred că ar fi fost puțin ciudat dacă nu ar fi fost”, a povestit fostul jucător.

Acesta a dezvăluit că nu au reușit să se cunoască atunci, însă Victoria a venit o săptămână mai târziu la un alt meci, de data aceasta în Manchester, iar acolo ei au vorbit pentru prima dată. „Am vorbit pentru aproape o oră în lounge-ul jucătorilor. Ea băuse câteva…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.