Daria Radionova, primele declarații despre aventura cu Alex Bodi

0

Bianca Drăgușanu a fost foarte geloasă în momentul în care a aflat de rusoaica cu care soțul acesteia ar fi avut o aventură. Daria Radionova s-a săturat să mai tacă și s-a decis să rupă tăcerea și să dea primele declarații despre aventura cu Alex Bodi.

În urmă cu puțin timp, în presă au apărut informații cum că Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, duce o viață în paralel și cu o altă femeie, având o aventură cu Daria Radionova. Rusoaica trăiește în Londra, țară în care are un mic imperiu și conduce o mașină luxoasă, plină de cristale swarovski.

În certurile pe care le-au avut, Bianca Drăgușanu i-a reproșat în nenumărate rânduri lui Alex Bodi despre frumoasa rusoaică și despre aventura cu ea. La scurt timp după semnarea actelor de divorț, afaceristul s-a dus în Londra, ducându-se chiar în același loc cu Daria, imaginile dându-i de gol.

Daria Radionova face primele declarații despre aventura pe care o are cu Alex Bodi și declară că nu au avut nici o legătură decât una strict profesională.

‘Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Chiar dacă ne-am văzut la o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.