Daniela din „Băieți de oraș” arată mai bine ca niciodată. Cu ce se ocupă vedeta acum, după ce serialul celebru s-a încheiat

0

Tânăra de 28 de ani a devenit celebră în lumea mondenă prin intermediul lui Mihai Bendeac. Acesta i-a oferit un rol în serialul lui foarte urmărit de români.

Daniela din „Băieți de oraș” arată incredibil. Actrița, pe numele ei real, Lorena Luchian, are 28 de ani și se bucură de o carieră de succes. Chiar dacă a apărut în fiecare săptămână la Antena 1, grație serialului lui Mihai Bendeac, actrița nu este o prezență pe care o întâlnim des pe micile ecrane.

De când filmările pentru „Băieți de oraș” s-au terminat, vedeta s-a focusat mai mult pe teatru. Lorena Luchian este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatreală și Cinematografică „I.L Caragiale” Chiar dacă adoră această meserie, în anul 2016, vedeta s-a înscris la altă facultate.

Daniela din „Băieți de oraș” arată superb

Daniela din „Băieți de oraș” frecventează și cursurile Universității Dimitrie Cantemir, la Facultatea de Științe Juridice și Administrative. Lorena este actriță la Teatrul Metropolis dar și la Teatrul Național București.

„Pentru că nu sunt angajată permanent a unui teatru, am perioade când sunt foarte ocupată de dimineaţa până seara, dar am şi perioade când sunt foarte liberă. Am învăţat că aşa voi funcţiona toată viaţa, nu sunt genul de om căruia-i place să fie legat de un contract, de o carte de muncă într-un teatru. Mi s-a întâmplat să nu am linişte după o perioadă de suprasolicitare.

Care mai este viața actriței Lorena Luchian

„Uneori am căderi emoţionale, dar cel mai mult funcţionez prin muncă. De cel puţin doi ani, mi s-a întâmplat ceva frumos, cred că l-am redescoperit cumva pe Dumnezeu. Asta s-a întâmplat într-o perioadă când nu mai aveam nicio speranţă, nu ştiam exact ce am, ci doar o suferinţă interioară. Acum, însă, orice mi s-ar întâmpla ştiu că nu sunt singură.

Iar timpul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.