Dana Rogoz, imagini impresionante din vacanța în Sri Lanka

0

Dana Rogoz se bucură alături de soțul său, Radu Dragomir, dar și de fiul lor, Vlad, de o vacanță într-o destinație exotică, și anume Sri Lanka.

La doar o săptămână după ce Dana Rogoz a anunțat că este însărcinată din nou, de data aceasta cu o fetiță, ea a împărtășit cu urmăritorii săi imagini inedite și impresionante din vacanță. „Ca și anul trecut, Radu și-a făcut carnet de conducere srilankez și ne-am închiriat propriul tuk tuk, cu care am pornit imediat la drum. Am ajuns aici, la căsuța noastră din copac, din care vedem o orezărie superbă și auzim mii de păsări. E un paradis!”, a dezvăluit Dana Rogoz.

Actrița le-a făcut chiar și o recomandare persoanelor dornice să viziteze Sri Lanka, în special celor care aleg să vină și cu cei mici. În același timp, ea a mai făcut și o mărturisire, și anume a spus că a luat un casting pentru un film străin. „A treia zi în Sri Lanka ne-a adus fix pe plajă. Acesta e bungalowul nostru pentru 2 nopți. Acum stau pe terasă (vedeți ceainicul meu dacă dați zoom în poză) și îi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.