Dana Budeanu, atac acid la adresa Laurei Cosoi: „Nu mi-am imaginat că vei ajunge în langoșii ăia de sandale”

0

Nimeni nu mai este surprins de faptul că Dana Budeanu nu se mai ferește să le spună tuturor în față tot ce are de spus, așa că, cea mai dură vedetă din showbiz nu s-a ferit nici să o critice pe Laura Cosoi, spunând de faptul că de dragul maternității și al copilului, a renunțat la feminitate și la aspectul ei fizic.

După ce la început a avut cuvinte de laudă pentru Laura Cosoi, despre care a mărturisit că, pentru ea, a fost etalonul blondei pentru că avea un atuu specia, o anumită perversitate, ascunsă într-o persoană micuță, Dana Budeanu a dat cu ea de pereți fără nici un strop de milă, spunând că, de când a devenit mamă, și-a pierdut feminitatea.

„Nu știu ce s-a întâmplat cu ea. Eu nu-s de acord, mă, cu ce vi se-ntâmplă. Cu asta, cu eu am născut și nu mai sunt femeie, nu mai am timp de mine… nu știu pe ce fel de gândire intrați. Mi se pare o aberație! Nu nu sunt de acord cu e i se-ntâmplă. Eu în viața mea nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge în langoșii ăia de sandale cu perne de aer sau cu ce naiba sunt și să mergi prin oraș cu ei sau pe la Roma. Hai, mă, n-ai cum! Tu ești cum erai tu…”,a afirmat Dana Budeanu, deranjată de stilul vestimentar al Laurei Cosoi.

„Băi, știți ce? Femeile au un buton… care trebuie apăsat. Știți ce…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.