Cutii transport medicamente: in siguranta pentru sanatate

0

Ultimele luni au răsturnat întreaga lume și au schimbat fața lucrurilor, nelăsându-le așa cum le știam până acum. Excedate, sistemele de sănătate, economice și politice, sub influența nefastă a Coronavirusului,  au întâmpinat tot felul de greutăți. S-au închis orașe, au murit atâția oameni, sub secerișul unui virus puternic, virulent care acaparează organismul uman și-l poate răpune în scurt timp, dar această criză a revelat nu doar necesitatea adaptării, ci și a eforturilor comune de redresare, astfel încât dedicarea fiecăruia să contribuie la bunul mers al lumii. Am învățat cu toții câteva lecții despre solidaritate, despre grijă, protecție, despre importanța profesionalismului și a soluțiilor imediate și eficiente, aspecte care pot fi folosite mereu în folosim nostru, prin stabilirea unor relații de încredere, bazate pe ajutorul reciproc, standard ridicat al calității și onorarea promisiunilor făcute.

Schoeller Alliebert se dedică, de mai bine de 50 de ani, inventării, proiectării și dezvoltării produselor de ambalare din plastic returnabile. Concentrându-se asupra unor domenii precum agricultură, industrie auto, industrie alimentară, industria farmaceutică, industria băuturilor, retail și servicii de prooling,  Schoeller Alliebert produce containere mari pliabile (FLC), lăzi pliabile (FSC), boxpaleți rigizi din plastic, navete și tăvi pentru industria băuturilor, containere stivuibile, navete dublu stivuibile, găleți certificate ONU pentru manipularea substanțelor periculoase, containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor, paleți din plastic și cărucioare pentru manipularea navetelor.

O grijă sporită o acordăm pentru cutii transport medicamente, a căror utilitate este esențială pentru industria farmaceutică. Având în vedere că sănătatea este bunul cel mai de preț al omenirii, care asigură continuitatea și oferă adevărata calitate profundă a vieții, priceperea noastră se îndreaptă spre producerea unor cutii potrivite transportului sigur și eficient al medicamentelor. Cutiile din plastic returnabil sunt 100% reciclabile, o datorie pe care  Schoeller Alliebert o are față de mediu și de clienți, asigurând suport integral pentru colectarea, reciclarea și reutilizarea sistemelor de ambalare. Profitând de durabilitatea acestor cutii, dezvoltăm perpetuu produsele. Ne obligă onoarea care ne ghidează în afacerea noastră, cât și poziția de lider pe piață, susținută de certificatul de asigurare al calității din SUA și EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). Grija noastră cuprinde așadar câteva niveluri de căpătâi: inovația logisticii, promovarea utilizării materialelor reciclate, asigurarea unei contribuții notabile la diminuarea emisiilor de Co2. Livrăm produsele la timp, în acord cu criteriul calității și ne dorim ca tot mai mulți clienți să se bucure de reducerea costurilor de transport, cât și de protejarea mediului, la care putem contribui cu toții, pentru noi înșine, dar mai ales, pentru generațiile viitoare.

Cutiile de transport al medicamentelor sunt special create pentru o depozitare potrivită a acestora, protejându-le pe drumul de la producător la client, astfel încât să se respecte indicațiile procedurale pentru fiecare tip de medicament (ferirea de razele Soarelui, ținerea la o anumită temperatură etc.), proiectând și îmbunătățind perpetuu, inovând, astfel încât produsele puse la dispoziția clienților să fie diversificate și să răspundă necesităților pe care aceștia le au.

Activitatea extinsă la nivelul mai multor spații geografice permit companiei să adune experiență diversă, să poată investi timp și resurse în analizarea pieței privitoare la soluțiile de depozitare și transport din diverse industrii. Chiar dacă plasticul nu este văzut cu ochi buni, reciclarea și refolosirea celui existent contribuie la menținerea unui preț mai mic pentru client, la o durabilitate crescută față de alte materiale (carton, de exemplu) și o siguranță mai mare pentru medicamente. Datorită reciclării prețul de achiziție scade, iar acest fapt, datorită durabilității, reduce simțitor costurile. Posibilitatea de a fi personalizate sau adaptate în funcție de necesitățile de transportare ale clientului, permit ca acestea să răspundă nevoilor din ce în ce mai diverse, să fie produse cu rapiditate și folosite în siguranță.

Schoeller Alliebert propune pentru transportul medicamentelor cutii cu volume de 21, 25, 46, 55, 64 L (1.6, 1.7, 3.1, 3.4, respectiv 4 Kg) din pereți solizi și cu mânere deschise. Rezistența cutiilor, ușurința încărcării, a depozitării prin economisirea substanțială a spațiului când sunt stivuite și transportului asigură drumul medicamentelor de la producător la client, astfel încât medicamentele să fie acolo unde este atâta nevoie de ele. Economisind timp și bani, fluidizând traseul medicamentelor și livrându-le în siguranță și la momentul potrivit, cutiile din plastic returnabil sunt o soluție eficientă oricând.

Dorința de a-i ajuta pe clienții noștri ne conduce întotdeauna în activitățile recurente sau de cercetare pentru inovare, dezvoltare, astfel încât folosirea lăzilor și cutiilor din plastic să ușureze lucrurile pentru clienți. Fie că vorbim despre temperaturile la care acestea rezistă, unele dintre acestea putând suporta temperaturi de – sau + 40 ºC sau despre ușurința spălării cu jet cald de apă, sunt o manieră ușoară, accesibilă și sigură pentru transportul medicamentelor.

Misiunea noastră este să participăm la construirea unei lumi mai bune, să ajutăm în procesul de reciclare al plasticului și să asigurăm transportul medicamentelor la costuri reduse. Mai ales în această perioadă, în care societățile au cunoscut o față hâdă a colapsului economic (și nu numai), fiind afectate la un nivel mult mai profund, redresarea este imperioasă. Vom dezvolta în continuare soluții durabile pentru transportul medicamentelor, cu nădejde în vremuri limpezi și bune pentru toți, astfel încât, fiecare activitate pe care o realizăm să-și reia cursul firesc, să putem inova și ajuta oamenii în continuare.

Dacă aveți nevoie de cutii pentru transportul medicamentelor,  Schoeller Alliebert vă așteaptă cu soluții inovative, rezistente, sigure și ieftine pentru depozitarea și transportul medicamentelor care, mai ales în această perioadă a pandemiei globale, sunt de o importanță covârșitoare. La destinație medicamentele salvează vieți. Schoeller Alliebert se asigură că acestea ajung în siguranță, folosind cutiile potrivite!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.