Cum și-a sărbătorit Delia ziua de naștere. Artista a împlinit 38 de ani

0

Ultima zi de audiții din cel de-al optulea sezon iUmor, care va fi difuzat începând cu 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, a coincis cu ziua de naștere a Deliei, care a vrut însă ca această zi să nu aibă nimic special, să fie o zi ca oricare alta.

Pasionată de călătorii și ținute extravagante, jurata de la iUmor nu și-a dorit nimic special de ziua ei și a ținut să se bucure de lucrurile pe care le face în mod normal în orice zi din an: „Nici nu mai știu de câte ori mi-am sărbătorit ziua pe platourile de la iUmor, cred că cel puțin de 3 ori. Nu îmi place să fiu în centrul atenției în felul acesta, nici nu știu cum să mulțumesc. Ziua de naștere ar trebui să fie o zi ca oricare alta, doar să fii vesel, să te bucuri de lucrurile mici cu oamenii apropiați.”

Pe lângă flori sau dulciuri, Delia a primit și un cadou special, pe care și-l dorea pentru că o duce cu gândul la copilărie: „Am primit niște cărți ale copilăriei mele pe care mi le doream foarte mult, Hansel și Gretel și Alice în Țara Minunilor.”

Dacă în urmă cu patru sezoane Delia și Mihai Bendeac calculau câte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.