Cum și-a început Ed Sheeran cariera de artist. Povestea lui a înduioșat întreaga lume

0

Circa 50 de mii de oameni au cântat hiturile unuia dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. Prima vizită în România a lui Ed Sheeran a fost mai mult ca sigur, una de succes. În plus, Ed Sheeran a purtat tricoul naționalei și a fluturat deasupra oceanului de oameni, steagul României.

Nu în urmă cu mult timp, Ed Sheeran nu a avut o casă, așa că timp de 2 ani a dormit pe străzi. Iar astăzi, melodiile lui înving record după record. A ajuns chiar să câștige mai mulți bani decât fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Muzica a fost prima dragoste de când se știe. Ed Sheeran avea doar patru ani când a început să cânte în corul bisericii. Nu a durat prea mult și s-a împrietenit și cu chitara. La doar 11 ani, artistul compunea deja propriile cântece. Pentru Ed, muzica nu a fost doar o simplă pasiune. A fost întreaga lui viață.

Un copil intimidat și pasionat de muzică. Ei bine, când era mic, Ed era frecvent agresat și batjocorit de către colegii de clasă. Purta ochelari mari de vedere și era bâlbâit din cauza unei operații nereușite. Însă, după ce tatăl lui i-a cumpărat un album de-a lui Eminem, totul s-a schimbat.

„Îmi amintesc că unchiul meu, Jim, i-a spus tatălui meu că Eminem este următorul Bob Dylan. Tatăl meu mi-a cumpărat albumul „The Marshall Mathers LP” când aveam nouă ani, fără să știe ce melodii conține. Şi m-a lăsat să-l ascult. Și am învățat fiecare vers în parte până la vârsta de zece ani. Eminem cântă foarte alert şi melodios și m-a ajutat să scap de bâlbâială”, a povestit Ed Sheeran.

Ed Sheeran și-a dat atunci seama că muzica este destinul lui. La vârsta de 14 ani deja își lansase primele două albume, iar la 16 ani a plecat la Londra pentru a studia muzica.

Doar că, imediat ce a terminat cursurile, Ed a rămas complet fără bani de chirie. Dormea în metrouri sau sub arcadele de lângă Buckingham…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.