Cum se simte Ioana Ginghină, la o săptămână de la divorț: „Fac ce vreau eu şi ce mă face fericită”

0

Ultimele luni au fost practic iadul pe pământ pentru Ioana Ginghină, după cum chiar ea a recunoscut, într-o postare pe care a ținut să o facă publică pe blogul său personal, doar că acum începe să își revină și să se simtă mult mai bine.

Așadar, Ioana Ginghină a recunoscut că începe să-și revină după ce a divorțat de Alexandru Papadopol și se bucură din plin de timpul pe care îl are, alături de fiica sa sau încercând să se auto descopere.

”Cred că cel mai bine e să divorţezi vara.

Acum realizez că dacă era în altă perioada, aş fi trecut mai greu, însă soarele, vacanţa, chiar şi rochiţele colorate îmi dau un vibe bun.

Viaţa mea a început să se liniştească şi lucrurile să se aşeze.

Am semnat actele, deci oficial sunt liberă, Ruxandra şi-a dorit să se întoarcă la Sibiu la bunici, unde şi-a făcut noi prieteni pe care abia aşteaptă să-i revadă, eu am început să mai schimb lucrurile prin casă, ca să mai mişc energiile.

Biroul l-am transformat în cameră de meditaţie, yoga şi citit. Niciodată nu a fost atât de locuită, camera aceasta, pentru că a fost gândită ca birou şi camerã de oaspeţi.

Acum zilnic petrec în ea cel puţin o orã.

Îmi place că are un aer curat şi parcă nu e atât de încărcată cu amintiri.

Am început să mă ocup de artista din mine, m-am înscris la diverse workshopuri de actorie, dezvoltare personală, dar bineînţeles alături de terapie, sport si ieşiri cu prietenii.

Mă ocup şi de antreprenoarea din mine, participând la diverse cursuri on-line pentru care niciodată nu am avut timp până acum.

Peste două săptămâni Ruxandra face 11 ani… Doamne cât a crescut şi este atât de mare şi atât de independentã. O admir foarte mult.

Şi uite că după 5-6 luni, în care parcă am trăit în iad, văd foarte bine luminiţa de la capătul tunelului.

Chiar că viaţa este frumoasă.

Mă simt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.