Cum se pregătește Mihaela Călin să devină mamă pentru prima oară

0

De aproximativ o lună Mihaela Călin, îndrăgita prezentatoare a postului de știri Antena 1, a lăsat pentru un timp pupitrul știrilor. Vedeta se pregătește să nască un băiețel și încă mai are multe de planificat.

Prezentatoarea a dezvăluit cum a pregătit camera copilului dar și faptul că a primit o mulțime de haine pentru cel mai mic membru din familia ei. De asemenea, vedeta va primi și sfaturi de la persoanele mai experimentate, pentru a reuși să treacă cu bine peste această etapă. Ela Crăciun și Mirela Vaida sunt doar câteva dintre acestea.

„Trebuie să mărturisesc că am foarte mult ajutor, chiar şi acum înainte să vină copilul. De exemplu, cumnata mea, mi-a făcut o listă de cumpărături şi a fost foarte simplu că am plecat într-o după amiază cu soţul meu şi am cumpărat tot ce ne trebuia. Ea având o fetiţă mică de un an deja ştia. Ela Crăciun m-a ajutat foarte mult cu sfaturi, dar şi cu indicaţii concrete”, a afirmat Mihaela Călin.

După spusele vedetei, lista de cumpărături nu i-a dat bătăi atât de mari de cap. Însă ne referim la partea legată de camera bebelușului.

„Cu mobila asta e foarte mare bătaie de cap, sunt foarte mulţi furnizori, piaţa produselor pentru copii este sufocantă. Sunt lucruri la toate preţurile, în toate culorile, în toate variantele. Nici nu ştii ce să alegi şi te gândeşti până la urmă care e diferenţa între ele. Am încercat să luăm lucruri practice, să nu încărcăm camera copilului cu mobilă foarte multă. Totuşi este un bebeluş şi să luăm lucruri despre care oamenii ne-au zis că sunt potrivite. De exemplu, toată mobila noastră are o căptuşeală anti-bacteriană, acolo nus e dezvoltă mucegai, nu intră insecte, nimic. Mi s-a părut und etaliu important despre care nu aveam habar înainte să mă apuc de procesul ăsta cu căutat mobila şi făcut camera copilului”, a declarat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.