Cum scădem colesterolul rapid pe cale naturală?

0

Să ne deplasăm la medic de fiecare dată cand simțim ceva în neregulă este obositor, uneori chiar costisitor și ne poate și întrista, așa că putem opta pentru tratamentele pe cale naturală care sunt mai puțin costisitoare și dăunătoare și pe care le avem întodeauna la îndemană.

Amestecul de miere și scorțișoară

Mierea și scorțișoara sunt două dintre ingrdientele pe care le găsim întodeauna în bucătărie, însă consumate în combinație pot trata chiar colesterolul și artrita și ajută la creșterea imunității.

Încă din istorie amestecul de miere și scorțișoară era folosit la tratarea rănilor iar astăzi este consumat de majoritatea persoanelor fără a-i cunoaște adevăratele beneficii.

Două linguri de miere și trei lingurițe de scorțișoară într-o ceașcă mare de ceai sau o felie de paine la micul de jun cu acest amestec reduc colesterolul cu 10% în decurs de două ore.

Într-o cană cu apă clocotită se amestecă o lingură de scorțișoară iar cand se mai răcește puțin se adaugă două linguri de miere și se bea această băutură dimineața și seara. Astfel pot fi tratate  artrita și infecțile vezicii biliare.

Amestecul de miere și scorțișoară ajută să tratați răceala, tusea cronică și congestia sinusurilor și protejează împotriva bacterilor.

Chiar funcționează?

Da, cu siguranță orice remediu naturist funcționează, însă trebuie consumat regulat o perioadă mai îndelungată și în același timp este un plus de vitamine care nu poate dăuna cu nimic ba chiar poate deveni un desert delicios.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.