Cum să te vopsești în 2021? Culoare și fuziuni cromatice desăvârșite – despre trendurile anului în materie vopsit, cu ambasadorul L’Oréal Professionnel, Florin Noje

0

Vopsitul părului nu e o practică modernă; încă din Roma Antică femeile își schimbau coloristica părului cu ajutorul vopselurilor naturale, precum henna. Astăzi, vorbim despre vopsit la superlativ: tehnici moderne și produse premium, de cea mai înaltă calitate. Te-ai hotărât să faci o schimbare și nu ai idee dacă să alegi vopsit ombre sau balayage? În primul rând, trebuie să știi că în spatele procesului de vopsire se află, de fapt, un trio: nuanța naturală a părului tău, pigmentul noilor culori și cel al vopselei aplicate anterior.

 

Mai mult, anul 2021 este unul supus schimbărilor; vrem mai mult de la părul nostru. Nu e suficient să arate bine, trebuie să ne facă să ne simțim cu adevărat bine. 

 

Căutăm confort în estetic, iar trendurile lui 2021 sunt despre fuziuni aparte între natural și excentric, rebel și rafinat. Avem așteptări mari cu privire la modul de trai și de organizare al anului curent iar domeniul îngrijirii părului nu face excepție. 2021 ne uimește cu inovațiile sale – smoky hair, decolorarea sigură cu protocoale fără amoniac și îngrijirea profesională nu doar în salon, ci și acasă.

 

Uite câteva sugestii actuale care dictează trendurile lui 2021, venite direct de la Florin Noje, ambasadorul L’Oréal Professionnel, Florin Noje, și hairstylist București

  • Noul balayage sau smoky hair

Smoky hair, fuziunea de nuanțe care creează un echilibru perfect. 

Inspirat din eye look-ul smoky eyes, coafura în jurul căreia se conturează trendurile în 2021 reușește să fie un amestec omogen între clasic și un strop de acel ceva. Cele trei nuanțe cu care lucrează hair artist-ul se pierd, creând jocuri de lumini și umbre care definesc și avantajează orice look. Smoky hair e considerat noul balayage, iar contururile pierdute și tranzițiile fine oferă rafinament și frumusețe deplină. 

  • Pe lângă smoky hair, în 2021 e vorba despre culori calde pentru armonie

 

Roșcat rose sau blond căpșună – deja se spune că este una dintre nuanțele care va deveni rapid vedetă în 2021. Tot mai multe vedete au testat deja această nuanță cu subtonuri de portocaliu și blond auriu. Dacă ai pielea albă cu siguranță îți va veni bine, însă și dacă ai un ten măsliniu îți va pune trăsăturile faciale în evidență. 

 

Culorile calde încălzesc, oferă definire și strălucire desăvârșire, încadrându-ți chipul într-un răsărit purtat pe umeri. În 2021, vrem să avem parte de look-uri confortabile, care să inspire armonie și siguranță; vrem să arătăm în același fel în care ne simțim, iar culorile clasice cu un strop de modern sunt modul ideal în care putem face asta. Șatenul este deja la îndemâna oricui, însă șatenul cu reflexii de scorțișoară oferă un farmec aparte oricărei femei. Provocatoare și atractivă, aceasta este culoarea care se potrivește de minune cu orice tip de ten sau culoare a ochilor. Dă frâu liber imaginației și încearcă o idee creativă. Rezultatul? Fuziune impecabile între clasic și modern, totul ancorat în acel ceva care întoarce capete și fură wow-uri de la cei din jur.

 

  • Blondul sigur

În 2021, poți alege blondul fără compromisuri. Dacă ai vrut până acum un păr blond strălucitor, dar procesul decolorării te-a înspăimântat, specialiștii L’Oréal vin cu o inovație fascinantă care aduce decolorare sigură, controlată: Smart Blonde Bonder Inside – Multi-techniques MT 8: o tehnică premium de colorare pentru părul blond care implică decolorarea fără degradarea sănătății firului de păr. Acum poți avea cu adevărat totul: și blondul, și sănătatea firului de păr. 

 

“L’Oréal Blond Studio 8 Bonder Inside Lightening Powder este un protocol de decolorare-îngrijire de la L’Oréal Professionnel cu o formula  versatilă și apreciată de coafori, pentru că deschide până la 8 tonuri, în timp ce accelerează deschiderea pe ton, cu până la 15 minute. Deși actiunea este dublă, se aplică într-o singură etapă și încorporează acid citric și glicină care protejează elasticitatea părului și îl fortifică simultan cu decolorarea.” – ne spune Florin Noje. 

 

  • Placa de păr altfel 

Superlativ fascinant chiar și de acasă. Să îți îngrijești părul nu mai e demult doar un moft – e o necesitate, pentru că atunci când arăți bine, te simți bine. Iar industria de beauty e în continuă evoluție și ne oferă instrumentele potrivite pentru a ne crea un salon de înfrumusețare chiar în confortul casei. 

 

Frumusețea vine din interior, exteriorul doar o materializează, iar pentru ca interiorului să îi fie bine, e necesar să alegi produse de îngrijire profesionale, adaptate nevoilor părului tău.

 

Iar dincolo de importanța ingredientelor produselor de îngrijire, ustensilele pe care le folosești fac diferența. 

 

Placa de îndreptare Steampod 3.0 by L’Oréal, de exemplu, îți propune mai mult decât coafarea părului: îți propune un întreg proces de relaxare și conectare cu tine. Într-adevăr, rezultatul e spectaculos. Steampod 3.0 îți oferă nu doar coafarea părului fără niciun risc de degradare, ci un moment de tihnă, în care ai spațiu să respiri, în timp ce părul tău capătă o nouă dimensiune – cea a frumuseții depline. 

 

“Cu ce e diferit SteamPod 3.0 față de alte plăci de păr? Este o placă de păr revoluționară pe bază de abur.

Ce înseamnă acest lucru?

  •  are un rezervor încorporat în care vei turna apă distilată
  • vei selecta temperatura în funcție de părul pe care îl ai 
  • încălzirea excesivă nu este necesară. 

Plasează o șuviță de păr în mijlocul plăcilor și asigură-te că, pe parcursul deplasării aparatului, săgețile rămân orientate în jos. Pentru cele mai bune rezultate, glisează aparatul încet și uniform.” completează Florin Noje. 

 

2021 e anul în care frumusețea se exteriorizează cu ajutorul rutinelor de îngrijire premium și tehnicilor avansate folosite în saloanele de înfrumusețare. Toate acestea pentru că, atunci când vorbim de frumusețe, nu există loc de compromisuri, iar în pandemie frumusețea a fost mai mult de-atât: a fost pilonul de rezistență într-o lume nesigură.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.