Cum să te simți și să arăți mult mai tânăr decât ești

0

Având în vedere că timpul nu iartă pe nimeni, este normal ca fiecare dintre noi să ajungem într-un punct în care să nu ne mai simțim la fel de plini de viață și de asemenea, nici să nu ne mai simțim confortabil cu aspectul nostru. În schimb, pentru a nu lăsa anii să treacă peste noi într-un mod vizibil, trebuie să lucrăm cât mai mult la nivel fizic cât și psihic, iar acest lucru se va vedea dacă vei avea grijă să urmezi câteva sfaturi generale.

Odihnește-te!

Întotdeauna somnul trebuie să fie o prioritate. Bineînțeles că nu trebuie să devină o activitate deoarece somnul în exces duce la mai multe probleme de sănătate. În schimb, pentru a avea o viață eficientă, cel mai indicat este să dormi 7, 8 ore pe noapte și astfel chipul tău va radia de odihnă iar organismul tău îți va mulțumi peste ceva timp. Dacă nu apuci să dormi mereu 7 ore pe noapte, este foarte indicat să tragi un pui de somn dupamiaza. De asemnea, pentru a avea parte de un somn odihnitor de fiecare data, investește într-o saltea și niște perne de înaltă calitate.

Hidratează-te!

Așa cum este binecunoscut, mai mult de jumătatea corpului uman este format din apă. Însă asta nu înseamnă că corpul nostru are rezerve nelimitate. Trebuie să îl aprovizionăm în permanență. Apa este extrem de importantă pentru o funcționare perfectă a organelor. De altfel, o piele bine hidratată este și o piele frumoasă. Și cum altfel să arăți bine la orice vârstă dacă nu menținându-te hidratat/ă? Ideal ar fi să consumi cel puțin 2 litri de apă pe zi. Dacă nu îți face plăcere să bei apa ca atare, poți adăuga câteva felii de castravete sau de lămâie și în acest fel te poate ajuta și în lupta cu kilogramele în plus.

Fă mișcare!

Când spun să facem mișcare, nu ne referim la maratoane întregi în care simți că ți-ai pierdut sufletul pe drum. Ne referim de fapt la orice mișcare fizică. De la jogging prin…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.