Cum reușește Andra să se mențină mereu în formă și să arate impecabil

0

Orice femeie care observă că a pus câteva kilograme în plus începe să se panicheze, deoarece își dorește mereu să arate ireproșabil. Sperietura este cu atât mai mare pentru vedete, care știu că oriunde ar fi, toată lumea se va uita cu mirare la ele, iar ochii criticilor nu vor obosi niciodată. Și nu vorbim doar despre kilogramele în plus, ci și despre tenul și părul care trebuie să arate mereu cât mai bine.

Așadar, câteva dintre cele mai importante vedete au fost provocate să răspundă la câteva întrebări foarte importante pentru succesul unei celebrități. Așadar, am descoperit și ce alimentație au, ce stil de viață dar și ce activități fizice folosesc pentru a scăpa de kilogramele acumulate, însă și cum își îngrijesc părul și tenul.

Andra: „Nu am un ritual anume pe care îl urmez”

“Nu există un anumit ritual pe care să îl urmez, nu fac nimic special decât să mă hidratez: păr, corp, ten plus hidratare interioară cu apă. Când ies din casă mereu folosesc un blush, un illuminator pentru că lumea se așteaptă să arăți ca la televizor, dar de regulă nu îmi încarc tenul pentru că și așa este e solicitat. Merg la tratament la salon și acolo cineva are grijă de tenul meu mereu. La fel se întâmplă și cu părul, tot la un salon îl hidratez.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.