Cum poţi crea locul perfect pentru un grătar în curte?

0

Vremea este deja caldă și după o lungă așteptare este bine ca fiecare persoană să profite de zilele însorite. Și ce ar putea fi mai bun decât un grătar în aer liber? Cei care s-au decis să profite la maximum de zilele de vară, cu siguranţă serile în compania familiei și a prietenilor îi vor bucura, trăind împreună cele mai plăcute experiențe. Şi pentru ca atmosfera să fie perfectă, se pot adăuga câteva detalii care nu vor trece neobservate și vor face din eveniment unul memorabil.

Unde trebuie amplasat grătarul?

Instalarea acestuia se va face într-o zonă în care sunt la îndemână toate utilităţile (apa, canalizare, curent electric) şi la o distanţă nu foarte mare de casă.

Ce tip de grătar aleg?

Există pe piaţă o varietate de modele care pot fi utilizate fără probleme în orice tip de spaţiu, indiferent că este vorba despre amplasarea grătarului lângă o casă bătrânească sau lângă o vilă cu piscină. Aşadar, totul va depinde de gust.

Verdeața oferă prospețime

Chiar dacă este vorba de o terasă, nimic nu îi împiedică pe proprietari să adauge ceva verdeață. Unul dintre principalele lucruri care ies în evidență în revistele de decorare este prezența plantelor. Nevoia de a evada în natură este transferată și în case, așa că, dacă se doreşte cu adevărat crearea unei atmosfere confortabile, atunci paturile de plante sau ghivecele cu plante vor aduce puncte suplimentare, întregind atmosfera.

Alegerea aparatelor de gătit inteligente

Magazinele sunt acum pline de aparate de gătit pentru bucătarii. Acest lucru ar da o nuanță interesantă și provocatoare serii, pentru a deschide subiecte de conversație și chiar a da curs glumelor serii. Aşa cum barmanii din baruri aruncă sticle și fac trucuri, ei bine, acesta este modul gazdei de a străluci în fața oaspeților.

Iluminatul este important

Iluminatul are nu doar un rol funcțional, ci și unul decorativ. Poate aduce multă dispoziție, poate crea o atmosferă și poate înfrumuseța spațiul. Atmosfera creată prin combinarea inteligentă a diferitelor corpuri de iluminat pentru exterior poate fi una de poveste. Fie că sunt stâlpi de exterior, proiectoare care evidenţiază un gard jaluzea sau lămpi solare – vor conferi lumină şi căldură grădinii.

Accentuarea locului din jurul mesei

Este importantă amenajarea locului din jurul mesei. Chiar dacă proprietarii nu au terminat de amenajat întreaga curte, nu trebuie să-şi risipească energia încercând să repare totul. Este nevoie de îngrijirea zonei din jurul mesei, deoarece aceasta este locul în care oaspeții vor fi concentrați. Se va tunde iarba, chiar dacă nu este încă pregătită pentru tuns și se pot adăuga câteva ghivece cu flori luxuriante. În acest fel, locul va arăta curat, proaspăt, colorat și nu-i va lăsa pe invitați să se concentreze asupra imperfecțiunilor din restul curții.

Pune un decor pe masă

Cu siguranţă acest decor nu este primul lucru pe lista de cumpărături în agitația gătitului, însă trebuie adăugat neapărat. Decorul plăcut al mesei va fi apreciat, în mod sigur. La modă este amplasarea terariilor în locul vazelor cu flori. Un astfel de recipient transparent cu sol, pietre, o plantă proaspătă și alte decorațiuni va face o treabă perfectă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.