Cum îți răsfeți partenerul: 5 metode inedite

0

Chiar dacă mulți refuză să recunoască, iar alții încă nu și-au dat seama de acest lucru, bărbaților le place să fie răsfățați de partenerele de viață, iar de modul în care știi să faci asta, depinde în mare măsură succesul relației. De aceea, trebuie să-ți cunoști foarte bine partenerul și să identifici care sunt cele mai potrivite metode pentru a-l răsfăța ori de câte ori ai ocazia.

Indiferent de preferințe, sunt câteva lucruri care le fac mare plăcere tuturor bărbaților, așa că te sfătuim să le pui cât mai des în practică. Iată mai jos care sunt acestea!

Ajută-l să se relaxeze când vine de la job

După programul de lucru de la birou, la care se adaugă și cele câteva ore petrecute în trafic, partenerul tău ajunge acasă cu o oarecare stare de stres, de care trebuie să îl ajuți să scape după ce intră pe ușă. Propune-i să urmăriți împreună un film pe care vă doreați să-l vedeți de multă vreme. Pentru a face această propunere cât mai tentantă, așează pe o măsuță în camera în care aveți televizorul, o cutie cu praline gustoase cărora știi că nu le poate rezista, iar alături, o sticlă cu vinul preferat.

Laudă-l de față cu prietenii

Orice bărbat se simte bine când partenera îl laudă de față cu alții, pentru că acest fapt vine ca o validare publică a calităților sale. Desigur, nu trebuie să intri în intimități, dar vei găsi cu siguranță o serie de lucruri și de calități pe care să i le evidențiezi de față cu prieteni sau rude. Totuși, nu trebuie să faci asta tot timpul, ci doar să profiți de anumite momente când sunt în discuție subiecte în legătură cu care îi poți aduce câteva laude.

Dă-i de înțeles că e singurul bărbat care te interesează

Fără a ajunge să împingă gelozia la extrem, bărbaților le place să se simtă unici în ochii partenerelor de viață, iar faptul ca acestea ar putea aprecia și calitățile altor bărbați îi lezează în orgoliu. Din acest motiv, este bine să-ți faci partenerul să se simtă în siguranță din acest punct de vedere, dându-i de înțeles că este unicul din viața ta și cel mai perfect pe care îl puteai găsi.

Arată-i că ai nevoie de el

Ce reprezentant al „sexului tare”, bărbatului îi revine calitatea de protector al casei, fiind totodată cel mai puternic din familie. Chiar dacă nu sunteți căsătoriți, la fel funcționează lucrurile și în relația de cuplu, așa că partenerul tău se va simți foarte bine dacă îl faci să simtă că ai nevoie de el. Chiar și atunci când îi ceri ajutorul pentru lucruri mărunte cum ar fi desfăcutul unui borcan sau căratul unei sacoșe grele, partenerul va avea sentimentul că își îndeplinește cu succes rolul de protector.

Fii alături de el și încurajează-l

Chiar dacă anumite proiecte sau activități pe care le inițiază ți se par prea copilărești sau prea hazardate, nu face greșeala de a-l critica și a-l descuraja din start. Dimpotrivă, fii alături de el, motivează-l, acordă-i tot sprijinul de care are nevoie și bucură-te alături de el când lucrurile merg bine. În acest fel, îl vei ajuta și îl vei face să se simtă apreciat pentru ceea ce face, iar acest lucru va face ca relația voastră să fie mai durabilă.

Aceste recomandări sunt valabile pentru viața de zi cu zi, nu doar pentru momentele speciale și ar trebui să caracterizeze orice relație de cuplu. Simțindu-se răsfățat în fiecare zi, partenerul tău îți va întoarce aceste gesturi și va fi mult mai atent cu tine, va încerca să te facă fericită.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.