Cum își refac relația Justin Timberlake și Jessica Biel după scandalul de infidelitate

0

Justin Timberlake a fost surprins la balconul unui bar din New Orleans în luna noiembrie fără verighetă și ținându-se de mână cu actrița Alisha Wainwright, alături de care joacă în pelicula Palmer, întreg incidentul generând mai multe controverse.

Însă, ca în oricare alt cuplu, există momente bune și mai puțin bune, mai cu seamă că Jessica Biel, soția lui Justin Timberlake, „încă mai are suspiciunile ei.” Conform Us Weekly, cei doi merg la terapie și încearcă să își facă facă relația să funcționeze ca înainte. „Uneori ei au o zi minunată împreună, iar în alte zile se ceartă.”

Un apropiat a declarat că Justin știe cum anume să o facă pe soția lui să se simtă mai bine după această situație. „Justin știe foarte bine ce anume își dorește Jessica să audă pentru a scăpa de stres. Ei cred că acest incident este constructiv pentru relația lor. El încearcă foarte mult să se justifice în fața ei.”

Inițial, Justin Timberlake și Jessica Biel au încercat să trateze cu indiferență aceste controverse. „Ei ignoră ceea ce se spune și încearcă să râdă de acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.