Cum cucerești o femeie: cele 5 secrete esențiale

0

Îți dorești să cucerești o femeie? Chiar dacă nu este atât de ușor să-i intri în grații unei femei, cu ajutorul trucurilor potrivite și a unei imagini impecabile, nu ai cum să dai greș!

Iată cum poți face o impresie bună pentru a-ți cuceri femeia visurilor, din rândurile de mai jos!

Ai încredere în tine

Încrederea în sine este o calitate esențială pentru un bărbat care vrea să-i facă curte unei femei. Deși există femei care apreciază și timiditatea domnilor, marea majoritate se lasă cucerită de bărbați siguri pe ei, care știu ce își doresc de la viață. De aceea, nu ezita să faci primul pas, fie că vorbim despre o ieșire în oraș sau despre inițierea unei conversații.

Nu-ți fie teamă să-ți exprimi opiniile și să te faci remarcat, însă nu exagera cu încrederea în sine. În caz contrar, poți să pari un bărbat autosuficient și atotcunoscător, lucru care nu va impresiona pe nimeni. Totodată, evită să faci complimente în exces, ci adaptează-ți replicile, în funcție de situație.

Folosește-ți simțul umorului

Un alt secret esențial pentru a cuceri o femeie? Pune-ți în valoare simțul umorului! Cu glumele decente spargi gheața imediat, iar simțul umorului nu denotă decât inteligență.

În plus, nu există femeie care nu-și dorește o relație în care să râdă constant, de dimineața până seara.

Ai grijă de aspectul tău

Cu siguranță ești atras de femeile care au grijă de ele și le admiri pentru ținutele elegante. Și femeile admiră bărbații care se îmbracă frumos și cu gust, așa că aspectul este foarte important atunci când vrei să cucerești o femeie. Poartă doar haine croite impecabil, în funcție de înălțimea și greutatea ta, care trebuie să fie întotdeauna călcate și curate. Găsești numeroase produse Diesel pentru bărbați, care atrag atenția doamnelor încă de la prima întâlnire.

La fel de importante sunt și accesoriile! Ceasul și pantofii reprezintă câteva exemple la care femeile sunt atente, așa că investește în aceste elemente. Același lucru se aplică și în cazul parfumului, așa că alege-l pe cel potrivit, căutând mirosuri care rezistă întreaga zi.

Nu uita de galanterie

Nu te gândi că galanteria reprezintă o modalitate învechită de a te purta cu o femeie. Indiferent de vârstă, femeile sunt atrase de bărbații galanți, care au grijă de ele. Astfel, nu ezita să-i deschizi ușa atunci când intrați într-o clădire, să îi pui o jachetă pe umeri atunci când îi este frig sau să o ajuți cu bagajele.

Chiar și în această situație, nu uita de moderație. Nu este nevoie să o întrebi în fiecare clipă dacă are nevoie de ceva, fiindcă o femeie poate crede că insiști inutil. Atâta timp cât păstrezi galanteria la un nivel moderat, o vei cuceri pe femeia care ți-a furat inima.

Fii sincer

Nu în ultimul rând, vei atrage pe oricine cu sinceritatea ta. Indiferent ce întrebare primești sau ce relatezi unei femei, nu apela la minciună. Fii sincer, vorbește despre ceea ce simți sau crezi și discută despre vulnerabilitățile tale. Toate aceste caracteristici sunt ideale pentru a cuceri o femeie sau chiar pentru o relație pe termen lung.

 

Gândește-te la aceste sfaturi atunci când vrei să cucerești o femeie și vei avea succes garantat! Pentru că nu contează doar ce porți, trebuie să ai grijă și la comportament și să fii tu însuți, în orice situație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.