Cum au reacționat copiii lui Brad Pitt când au aflat că acesta le-a dedicat lor Premiul Oscar

0

Brad Pitt a câștigat pentru prima dată în carieră un Premiu Oscar și în timpul discursului de mulțumire, acesta le-a dedicat trofeul celor șase copii pe care îi are alături de Angelina Jolie, gestul său bucurându-i pe aceștia.

O sursă a declarat pentru Hollywood Life că cei șase copii, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Know și Vivienne au fost încântați să afle că tatăl lor a câștigat un Premiu Oscar. „Copiii lui Brad Pitt nu sunt interesați de obicei de premii sau de această industrie, însă Oscarul este important și ei știu că a câștigat și i-au scris pentru a-l felicita”, a declarat aceeași sursă.

În timpul discursului de mulțumire, Brad Pitt i-a menționat pe copiii săi, spunând pe scenă că „Asta este pentru copiii mei care colorează tot ce fac. Vă ador”.

Se pare că cei șase copii au fost impresionați de aceste cuvinte. „Ei au iubit faptul că el i-a menționat, a fost un moment frumos pentru toată lumea. Pe măsură ce cresc apreciază tot mai mult cât de talentați sunt părinții lor. Ei știu că sunt binecuvântați și norocoși să îl aibă pe Brad ca tată. Însă, la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.