Cum alegi inteligent plitele incorporabile

0

In lumea de astazi, cand optiunile sunt disponibile din abundenta, selectarea unui tip potrivit de plita incorporabila este ceva destul de dificil. Pentru a clarifica indoielile pe care este posibil sa le ai inainte de a cumpara, suntem aici cu cateva sfaturi esentiale de care trebuie sa tii cont cand faci selectia.

In cazul in care te-ai hotarat sa cumperi plite incorporabile in locul celor independente, atunci merita sa citesti acest articol, deoarece aici vom explica cum sa selectezi tipul corect de plita.

Introducere in plite incorporabile:

Plitele incorporabile, la fel ca si cuptoare incorporabile, sunt noi avatare ale aragazurilor conventionale pe gaz. Acestea sunt instalate pe blatul de bucatarie prin taierea blatului. Conductele de gaz si firele electrice sunt ascunse, oferind astfel un aspect foarte elegant bucatariei tale.

Plitele incorporabile oferite de Techstore sunt frumos proiectate pentru a-ti oferi spatiu maxim in timpul gatitului. Acestea vin cu optiuni de finisare din sticla si otel inoxidabil, GPL sau inductie, o varietate de configuratii si tipuri de arzatoare si multe alte caracteristici exceptionale. Poti decide suprafata sau numarul de arzatoare in functie de alegerea si necesitatea pe care o ai. Aceste plite proiectate cu multa grija si inalta tehnologie promit performante ridicate folosind resurse minime.

Plite cu gaz – sunt cele mai populare si preferatele romanilor, deoarece acestea sunt mai usor de folosit si intretinut printre alte plite. Proprietarul casei poate alege de la modelul de baza al plitei cu gaz pana la caracteristici suplimentare, cum ar fi aprindere automata si blocare pentru copii.

Plite cu inductie – Aceste plite functioneaza pe principii electromagnetice usor si eficiente in utilizare. Acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic, deoarece prezinta temporizatoare. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa cumperi vase de gatit speciale pentru astfel de plite.

Plite electrice – Plitele electrice sunt pentru proprietarii de case cu un buget fix. In acest tip de plita, o placa electrica este montata pe plita unde are loc gatitul. Plita electrica are de obicei 4 arzatoare sau zone de incalzire care capata o culoare rosie la pornire. Acestea nu necesita gaz. Plitele electrice sunt relativ dificil de folosit, deoarece caldura nu este distribuita uniform, cum ar fi la plitele incorporate pe gaz. De asemenea, caldura nu este usor de controlat. Si totusi, sunt preferate de multe persoane si reprezinta o alegere perfecta pentru casele unde nu exista gaze.

Marimea plitelor

Proprietarul unei case trebuie sa verifice mai intai spatiul disponibil pentru plita incorporata. Plitele incorporate sunt disponibile in diferite dimensiuni, cum ar fi 60 cm, 75 cm si latimea maxima de 90 cm. O plita cu latimea de 60 cm consta de obicei din 2 arzatoare, in timp ce plitele de dimensiuni mai mari pot avea pana la 5-6 arzatoare, in functie de design si stil. Un alt aspect important de care trebuie sa ai grija este si spatiul disponibil pentru hota. Aceste hote trebuie sa aiba aceeasi dimensiune ca si plitele. Hota nu poate fi mai mica decat plita. Daca ai o plita de 60 cm, trebuie sa instalezi o plita de aceeasi dimensiune.

Daca iei in considerare aceste aspecte, vei face alegerea potrivita!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.