Cristina Ich, experiență îngrozitoare la psiholog după nașterea fiului său: „Ce aveţi, doamnă? Sunteţi nebună?”

0

Cristina Ich este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, iar de când a adus pe lume primul copil pare că îi place foarte mult să discute cu fanii ei experiențele prin care trece.

În urmă cu puțin timp, într-un clip video legat de povestea nașterii bebelușului, vedeta a mărturisit cum a avut ghinionul de a nimeri un psiholog care o făcea să se simtă mai mult rău decât bine.

„Ştiţi că după ce naşti vine un psiholog la tine, a doua zi, să vadă dacă eşti ok că eşti în perioada de lăuzie, hormonal eşti dată peste cap. Vine un psiholog să vadă dacă eşti ok. S-a aşezat pe scaun şi mă plictisea pe acolo. Începuse pe acolo „hai să facem un exerciţiu, imaginaţi-vă că sunteţi pe un câmp şi că alergaţi” şi mă lua somnul şi o lăsam să bolborăsească pe acolo şi mie mi se făcuse somn la un moment dat şi eram în pat şi vine mama şi o auzea pe aia cu câmpul, cu vă daţi seama cu ce voia ea să facă pe acolo. Şi o aude mama. Şi când a văzut-o a spus: „Ce aveţi, doamnă? Sunteţi nebună?”, a mărturisit Cristina Ich pe contul său de Instagram.

Totul a luat amploare atunci când mama Cristinei și-a dat seama că specialistul nu prea o ajuta pe fiica sa, ba mai tare o enerva. Femeia i-a cerut medicului psiholog să iasă afară din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.