Cristina Cioran, despre drama care îi urmărește viața: „Îmi doream foarte tare să vadă că am făcut ceva, dar nu a mai apucat”

0

Prezentatoarea din acest moment a emisiunii Acces Direct de la Antena 1, care a înlocuit-o temporar pe Simona Gherghe, are o dramă în suflet despre care nu obișnuiește să discute, cu toate că o are încă din perioada facultății.

Cristina Cioran trăiește de atâția ani cu o tristețe imensă în suflet. Vedeta a povestit despre copilăria ei din Constanța, despre concertele pe care le realiza în casă, în fața persoanelor dragi, dar și despre pasiunea ei de a face vizite la cinematograf. De asemenea, Cristina a discutat și despre drama care i-a definit complet viața și pe care nu va avea cum să o uite.

Cristina Cioran, în vârstă de 41 de ani, s-a mutat din Constanta in Bucuresti pentru a studia actoria. Cu toate că tatăl ei nu și-a dorit ca fiica ei să aibă o astfel de carieră, nu a obligat-o să renunțe.

Prin ce dramă trece Cristina Cioran

Prima reclamă pe care Cristina Cioran o realiza se întâmpla în primul ei an de facultate. S-a mândrit foarte mult cu această realizare și și-a dorit să i-o arate și tatălui ei, să îi demonstreze că va reuși în această carieră. Din nefericire însă, tatăl prezentatoarei a murit, iar Cristina nu a mai apucat să-i arate primul ei proiect televizat.

Tatăl Cristinei Cioran a decedat când era studentă

„Tatăl meu a fost director de cinematograf şi am văzut încă de mică o mulţime de filme. Filmul nostru de familie preferat era „Pe aripile vântului“, pe care l-am văzut de peste 20 de ori. Când aveam vacanţe stăteam de dimineaţa până seara la cinema. Vedeam filmele ori din sală, ori de la cabina de proiecţie, unde veneau filmele pe negative. Erau nişte role mari de filme, erau vizionate, după care rola se punea pe un derulator şi se derula manual, o prindeai de o altă rolă nouă şi o derulai. Asta era activitatea mea preferată, derulam toate filmele, îmi plăcea la nebunie. Iar când erau…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.