Cristian Tudor Popescu, atac serios la adresa lui Mario Iorgulescu: „Nu va face nicio zi de puşcărie”

0

Acesta este de părere și și-o susține ferm că Mario nu va petrece nici o zi în închisoare, dacă acesta își va reveni din starea gravă.

Cristina Tudor Popescu lansează un atac serios. Acesta și-a exprimat liber opinia referitor la tragedia petrecută în urmă cu câteva zile, când Mario Iorgulescu l-a ucis pe Dany Vicol într-un accident auto teribil.

„Mario Iorgulescu, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei maşini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice şi ghiftuit cu cocaină.

A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniştit pe sensul lui de mers. Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viaţa.

Dacă junele Mario va trăi, aş pune un pariu cu dumneavoastră, stimaţi cititori: nu va face nicio zi de puşcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiţii legale, după cum va demonstra turma de avocaţi plătită de tata Gino. De ce cred că aşa va fi?

Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaine”, a relatat CTP pentru republica.ro.

Nu doar Cristian Tudor Popescu aruncă vorbe dure, ci și Giani Căpușă care atacă familia bogată. Acesta a criticat foarte tare familia lui Gino Iorgulescu pentru accidentul pe care Mario, fiul acestuia l-a provocat.

„Am și eu doi băieți. Îmi pare rău de Gino, dar noi părinții greșim prima dată. Ca să ajungă un copil la alcoolemia asta și cu droguri, eu zic că noi ca părinți greșim pentru că noi îi ținem sub observație. Faptul că i-a luat o mașină așa puternică nu e în regulă. Uitați ce nenorocire a făcut! Putea fi oricine acolo.

Nu vreau să mă gândesc ce e în inima lui Gino. A îndoliat o familie. În mașina cealaltă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.