Cristi Chivu, mesaj din Italia pentru toți românii: ”Dă-l naibii de Campionat European! Stați dracu acasă!”

0

Vedetele s-au conformat regulilor și se folosesc de rețelele de socializare pentru a trimite mesaje cu privire la criza infectării cu noul virus. Cristi Chivu se numără printre românii stabiliți la Milano, în Italia, țara cea mai afectată de pandemia de Covid-19 din Europa. După ce soția sa, Adelina le-a sugerat fanilor ei să stea în case și să își ia toate metodele de prevenție necesare, acum fostul fotbalist a publicat un mesaj ce a devenit celebru în mediul online.

În cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Cristi Chivu le-a transmis tuturor românilor și persoanelor afectate de această pandemie un singur mesaj: „Stați în casă!”

”Dă-l naibii de Campionat European! Suntem cei mai afectaţi, pentru că zilnic avem 1.500 de infectaţi cu vreo 200 şi ceva de decese zilnice! Asta trebuie să înţeleagă toată lumea. Nu e de glumă. Boala asta e foarte uşor de transmis. Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă! Asta-i ideea! Nimic nu va mai fi la fel cum a fost până acum, trebuie să învăţăm din chestia asta! Trebuie să ne protejăm bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grijă unii de alţii”, a afirmat fostul fotbalist în cadrul unei emisiuni TV.

Adelina Chivu, soția fostului fotbalist, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.