Colaboram cu un designer interior?

0

“Prea scump”, “inutil”, “nu am nevoie”… numeroase sunt scuzele prin care unele persoane incearca sa justifice faptul ca nu isi doresc sa contacteze un profesionist.

Cu toate acestea, un designer de interior este o persoana care poseda reale competente si cunostinte in domeniul amenajarii interioare. Un veritabil aliat pentru tine si locuinta ta, o persoana facuta sa te ajute. Care este de fapt rolul sau? Un designer de interior trebuie sa stie sa vina cu o privire din exterior si profesionista in privinta interiorului tau pentru a reusi sa il transforme intr-un loc unic.

Fie iti doresti amenajarea unei singure incaperi din apartament sau vrei o schimbare radicala a locuintei tale, un designer interior va sti sa se adapteze stilului tau fara sa isi impuna propriul stil, pentru a face din interiorul tau un spatiu in armonie cu dorintele tale.

Astfel, daca alegi servicii design interior vei avea doar avantaje. Implica cu siguranta anumite costuri insa, datorita experientei si profesionalismului sau vine cu numeroase avantaje pentru fiecare din noi, pe termen lung sau scurt.

In primul si in primul rand, este util sa apelezi la serviciile unui designer interior deoarece acesta din urma nu este un simplu amator ci un veritabil profesionist care a studiat pentru aceasta meserie. Asociere de culori, folosirea materialelor, optimizarea spatiilor, se pricepe de minune la toate acestea.

In plus, datorita experientei castigate de-a lungul anilor, un designer interior va sti sa se plieze pe dorintele si nevoile tale, pe fiecare proiect in parte. In cazul in care este nevoie te va reorienta sau iti va sugera noi idei. Sfaturile unui profesionist te vor ajuta sa eviti anumite greseli in materie de design interior: pereti zugraviti in culori prea inchise, materiale nepotrivite, o asociere de culori nepotrivita sau din contra, mult prea agresiva. Cu o experienta bogata, va reusi sa gaseasca acel detaliu care sa puna in valoare interiorul tau, intr-o dimensiune originala si iesita din comun, detalii pe care nu le gasim in magazinele de specialitate.

Daca alegi sa apelezi la serviciile de design interior vei castiga timp pretios. Si, conform zicalei Timpul inseamna bani, nu trebuie sa neglijam acest aspect. Intr-un domeniu atat de complex cum este designul interior numeroase sunt elementele ce pot fi cerute atunci cand decidem sa ne amenajam spatiul interior.

Fie ca este vorba despre culorile folosite, materiale, mobilier sau accesorii, posibilitatile sunt infinite. Astfel, cu o oferta atat de variata, este destul de greu sa gasim elementele potrivite pentru a ne decora interiorul. Un designer de interior va sti sa analizeze care sunt produsele adaptate spatiului tau, care sunt cele care nu se potrivesc deloc si sa adapteze atmosfera dorita bugetului alocat. Iti va pregati o lista cu cele necesare si costurile finale.

Datorita cunostintelor dobandite, un designer de interior este in posesia a numeroase trucuri care iti vor permite sa castigi spatiu. Datorita cunostintelor sale si parametrilor precum arhitectura locului, cantitatea de lumina naturala prezenta in locuinta, acesta din urma va sti sa iti optimizeze spatiul pentru ca acesta sa fie folosit in cel mai eficient mod cu putinta, fara pierderi de volum sau luminozitate.

Astfel, poti fi sigur ca fiecare milimetru patrat va fi exploatat la maxim pentru a dobandi o amenajare interioara sublima. Va sti sa scoata in evidenta avantajele fiecarei incaperi in parte si sa camufleze eventualele defecte, un lucru destul de complicat daca ai descis sa amenajezi de unul singur.

De aceea, noi iti recomandam sa colaborezi cu o firma de design interior Timisoara atunci cand vrei sa faci o schimbare intr-o incapere sau in intreaga locuinta deoarece avantajele sunt numeroase, te vei alege doar cu beneficia in urma acestei colaborari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.