Clinicile Dr. Leahu, un brand in continua extindere: 10 locatii de top in anul 2018

0

Sursa: Financiarul.ro.

Dupa 7 ani de excelenta in domeniul stomatologiei romanesti, brandul Clincile Dr. Leahu isi propune sa devina tot mai accesibil pacientilor din Romania, cat si celor veniti din afara tarii special pentru tratamente stomatologice la cel mai bun raport calitate-pret. In toti acesti ani de activitate, peste 22.000 de pacienti, romani si straini, au fost tratati cu succes in locatiile Dr. Leahu din Bucuresti, beneficiind de tratamente moderne, rapide si eficiente, fara durere si la un pret corect. In fond, inca de la infiintarea brandului Dr. Leahu, in anul 2011, misiunea de a oferi acces tuturor pacientilor la tratamente revolutionare a primat si continua sa primeze pentru acest lant stomatologic de top.

Astfel, facand primul pas spre dezvoltarea regionala, in primavara acestui an a fost inaugurata cea de-a 5-a clinica stomatologica marca Dr. Leahu, in Pitesti. Cu ocazia acestui eveniment, Dr. Ionut Leahu, medic dentist specializat in implantologie si fondatorul acestui brand autohton, a declarat: „Avem pacienti din toata lumea. Toti sunt multumiti de serviciile noastre si ne recomanda, astfel ca in prezent inregistram un numar de peste 3.000 de pacienti noi doar datorita recomandarilor. La sfarsitul anului 2018 ne propunem sa extindem business-ul la 10 clinici stomatologice si sa fim un model al industriei din punct de vedere al calitatii tratamentelor si al experientei exceptionale oferite pacientilor.”

Clinica stomatologica Dr Leahu

In prezent, asadar, lantul Clinicile Dr. Leahu este compus din 5 locatii de top, dupa cum urmeaza – cu promisiunea ca pana la sfarsitul anului numarul acestora se va dubla:

– Clinica stomatologica Dr. Leahu Victoriei;

– Clinica stomatologica Dr. Leahu Caramfil;

– Clinica stomatologica pentru copii Dr. Leahu Pipera;

– Clinica stomatologica Dr. Leahu Rin Grand Hotel (Centru de Excelenta in Implantologie Dentara);

– Clinica stomatologica Dr. Leahu Pitesti.

In ceea ce priveste investitia, valoarea fiecarei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.