Ciara este însărcinată pentru a treia oară

0

Aflată în vacanță, Ciara a avut o veste importantă pentru fanii ei. Artista a ales să anunțe că este însărcinată pentru a treia oară într-un mod inedit, fotografia sa fiind apreciată de sute de mii de fani.

Aceasta a publicat o imagine în costumul pe baie, sarcina fiind vizibilă, iar în descriere a scris „Numărul 3”, acesta fiind cel de-al treilea copil al artistei. Ciara are o fiică, Sienna Wilson, alături de soțul ei, Russell Wilson, dar și un fiu, Future Zahir Wildburn, din relația cu rapperul Future.

Artista a vorbit recent despre faptul că își dorește o familie numeroasă, spunând că este pregătită să aibă mai mulți copii. „Dacă îl întrebi (pe Russell, n.r.), vorbim de opt copii. O vom lua treptat, dar cu siguranță ne dorim să avem mai mulți copii… Avem timp pentru asta.”, a declarat în noiembrie pentru Extra.

Totodată, Ciara a menționat încă din 2018 că și-ar dori mai mulți copii în cadrul unui interviu pentru revista Wonderland. „Sperăm să fie mai mulți copii. Ei bine, știi, Am timp! Sunt o femeie cu ambiție și am o misiune, așadar când timpul este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.