Charlize Theron dezvăluie cum a fost cea mai proastă întâlnire romantică din viața ei

0

Charlize Theron a fost invitată recent în emisiunea Jimmy Kimmel Live, unde a vorbit despre show-ul ei preferat, The Bachelor. Actrița a fost întrebată de gazda emisiunii dacă și ea a avut parte de întâlniri dezastruoase, așa cum se întâmplă în acest show, iar răspunsul lui Theron a fost afirmativ.

„Am mers la o întâlnire când aveam vreo 20 de ani cu un tip care era foarte, foarte atrăgător. Îmi plăcea foarte mult de el. M-a luat de acasă și am mers la cină și totul era minunat. Chiar mă gândeam ce bine merg lucrurile. M-a condus acasă și, știi cum e, i-am dat semnale că vreau să mă sărute”, a povestit actrița.

„A parcat mașina lângă casa mea, am început să ne sărutăm și totul era bine. Când, brusc, el s-a retras și mi-a șoptit ‘Vreau să îmi săruți nasul’”, a dezvăluit, râzând în hohote, Theron. „Vă jur, nu o să uit asta niciodată pentru că nu am mai întâlnit de atunci o persoană care vrea ca cineva să îi sărute nasul”.

Bineînțeles, Kimmel a ținut să afle și cum a răspuns actrița neobișnuitei cerințe a bărbatului. „Nu am vrut să stric lucrurile,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.