Celebritățile au transmis mesaje încurajatoare fanilor în contextul pandemiei de coronavirus

0

Mai multe celebrități de la Hollywood le transmit fanilor mesaje pozitive și încurajări pentru a trece mult mai ușor peste panica provocată de coronavirus. Printre cele mai întâlnite mesaje sunt cele în care vedetele își roagă urmăritorii să se autoizoleze pentru a limita răspândirea virusului, să respecte normele de igienă și să fie cât mai liniștiți.

Lady Gaga a transmis un mesaj prin care ne îndeamnă pe toți să apelăm la bunătate în aceste momente. „Cred că această situație ne amintește de ceea ce înseamnă să fii o ființă umană. E impotant să recunoaștem că suntem și ar trebui să fim o comunitate globală. Nu putem să facem asta fără să fim buni. Zilele astea ar trebui să acceptăm că vor exista vremuri în care ne vom simți neputincioși, dar putem trece peste, dacă suntem buni.”

În același timp, Lady Gaga a mai publicat cu o zi înainte o imagine alături de o descriere în care explică de ce este important să stăm cu toții acasă. „Deci, am vorbit cu niște doctori și oameni de știință. Nu este cel mai ușor pentru toată lumea în aceste momente, dar cel…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.