Celebrități din întreaga lume și-au arătat sprijinul față de persoanele afectate de coronavirus

0

Mai multe celebrități de la Hollywood, fie că vorbim de cântăreți, actori, designeri sau influenceri, au vorbit despre coronavirus și cum au fost afectate. Majoritatea și-au anunlat concertele, spectacolele și au decis să doneze.

Spre exemplu, celebrul blogger de modă Chiara Ferragni a inițiat o campanie pe contul ei de Instagram de strângere de fonduri pentru mai multe spitale din Italia. În scurt timp, ea a reușit să strângă o sumă impresionantă. „Peste 1 milion de dolari și peste 57.000 de donații în 5 ore. Asta este puterea rețelelor de socializare atunci când le folosești în modul corect. Sunt atât de mândră de voi. Să continuăm să donăm și să facem o schimbare,” a scris Chiara Ferragni.

Pe lângă Chiara Ferragni, și alte celebrități au donat. Cum ar fi Donatella Versace, care a anunțat că faimoasa casa de modă a donat 143.500 de dolari către Chinese Red Cross Foundation. „Sunt alături de toți cei afectați de coronavirus și de familiile lor. Versace donează 1 milion de yeni. Trimitem dragostea și sprijinul nostru și îi îndemn pe toți să doneze”, a declarat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.