Celebrități care se află în izolare și care au fost depistate cu coronavirus

0

Zi de zi, numărul persoanelor care au contractat COVID-19 crește în mod alarmant. De când s-a instalat epidemia de coronavirus, transformată ulterior în pandemie, mai multe vedete au dezvăluit că și ele au fost testate pozitiv cu acest virus.

Unele dintre aceste vedete au ales să își informeze urmăritorii în mod constant cu privire la evoluția stării lor de sănătate, așa cum este și exemplul actorului Tom Hanks, care alături de soția sa, Rita Wilson, au dezvăluit detalii cu privire la simptomele pe care le aveau și nu numai.

Placido Domingo

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost testat pozitiv cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de el pe pagina personală de Facebook. „Cred că este datoria mea morală să vă anunţ că am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Eu şi familia mea suntem în autoizolare, atâta timp cât va fi necesar din punct de vedere medical. În prezent suntem cu toții bine, însă eu am avut simptome de febră şi tuse şi am decis să fiu testat, iar rezultatul a fost pozitiv. Rog pe fiecare dintre voi să fie extrem de atent, să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.