Cele mai importante momente de la SAG Awards 2020

0

Aseară a avut loc la Shrine Auditorium, în Los Angeles cea de-a 26-a ediție a premiilor SAG (Screen Actors Guild). Cu această ocazie, noi am făcut o selecție a celor mai importante momente.

În mod cert, Jennifer Aniston a reușit să strălucească aseară la SAG Awards. Apariția sa în serialul The Morning Show i-a adus premiul pentru Cea mai bună actriță într-un serial – dramă. Ea a fost extrem de surprinsă, mai cu seamă că ultimul premiu oferit de Sindicatul actorilor american a fost în 1996. Jennifer a primit atunci premiul pentru Cea mai bună distribuţie într-un serial de comedie, Friends.

După ce Brad Pitt a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar, el a avut un discurs care a ajuns extrem de repede viral. El le-a mulțumit colegilor săi într-un mod extrem de amuzant. „Aș vrea să le mulțumesc colegilor mei, Leo, Margot Robbie, piciorul lui Margot Robbie, piciorul lui Margaret Qualley, piciorul Dakotei Fanning. A fost o perioadă dificilă – un bărbat care se droghează, își dă bluza jos și nu se înțelege cu soția lui….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.