Ce trebuie să existe în cabana de munte pe care o închiriezi

0

Dacă ai o proprietate în zona montană, sezonul urmează să înceapă și trebuie să pregătești toate cele necesare pentru a primi oaspeți. Pe lângă curățenia obligatorie și decorarea spațiului, trebuie să pui la cale toate facilitățile de care se pot bucura cei care aleg cabana pentru vacanță. Chiar dacă această perioadă nesigură pune și businessul tău în pericol, fă tot posibilul să atragi clienți. Iată câteva dintre lucrurile și facilitățile care nu ar trebui să lipsească din cabana ta:

Produse de îngrijire personală

Majoritatea oamenilor se așteaptă ca locația în care se cazează să le pună la dispoziție produse de îngrijire, precum geluri de duș, șampon, săpun lichid, dezinfectant de mâini și suprafețe etc. Pe lângă acestea, trebuie să te asiguri că există mereu stoc suplimentar de hartie igienica și așternuturi sau prosoape. Acestea fac parte din produsele de bază care se regăsesc în orice pensiune sau loc de cazare, așa că ocupă-te de tot ceea ce asigură confortul oaspeților.

Accesorii pentru clădire

Există lucruri pe care trebuie să le aibă la îndemână pe lângă casă cei care se cazează în cabana ta. În timpul iernii, după ce se așterne zăpada, va fi nevoie de lopeți, sare și alte produse de curățare. În cazul în care nu ești acolo să administrezi cabana în fiecare zi, oaspeții tăi trebuie să aibă totul la îndemână pentru a se descurca. Nu uita de obiectele mici, precum cutii postale, care îți vor permite să primești corespondența, dar îi va ajuta și pe oaspeții care se cazează o perioadă mai lungă.

Wi-Fi puternic

Conexiunea la internet nu mai este considerată un lux și fiecare loc de cazare trebuie să beneficieze de aceasta. Mai mult decât atât, în această perioadă, o mare parte dintre oameni muncesc în regim remote și poate vor face asta chiar și în zilele departe de oraș. Asigură-te că instalezi cel mai rapid internet și un router care permite acestuia să funcționeze la capacitate maximă. În funcție de câte camere ai în cabană, va fi nevoie de o investiție pe măsură. Nu uita că oaspeții tăi vor dori să se bucure de filme de sărbători și să se relaxeze, astfel că Wi-Fi-ul este esențial pentru o calitate optimă a filmelor de pe platforme precum Netflix sau HBO Go.

Electrocasnice

Electrocasnicele mici și mari sunt necesare în orice loc de cazare, indiferent dacă este vorba de o garsonieră sau o cabană. Acestea trebuie să fie disponibile în cameră, mai ales în această perioadă în care distanțarea fizică este vitală. De la mașină de spălat la fier de călcat și espressor, toate acestea îi vor ajuta pe oaspeții tăi să se simtă ca acasă. Acest sentiment este important atunci când pleci în vacanță, iar cabana ta va câștiga în popularitate dacă te ocupi de toate detaliile. De asemenea, pune la dispoziție accesorii necesare familiilor cu copii mici. Un scaun pentru copii, o masă de înfășat și un pătuț sunt câteva dintre elementele esențiale pentru familiile care pleacă în vacanță cu cel mic.

Te poți bucura de un adevărat succes dacă acorzi atenție tuturor detaliilor care fac din cabana ta locul potrivit pentru o vacanță de vis.

Sursă foto: Pexels.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.