Ce simte Regina Elisabeta a II-a în privința deciziei Ducelui și Ducesei de Sussex de a petrece Crăciunul departe de familia regală

0

Meghan Markle și Prințul Harry se află în continuare în vacanță și nu se vor întoarce în Londra pentru a participa la petrecerile organizate de Crăciun de Regină, potrivit Daily Mail.

Miercuri va fi organizată o cină pentru angajații și membrii familiei regale, însă Ducele și Ducesa de Sussex vor lipsi. Potrivit mai multor surse, Regina știe deja de acest lucru, Majestatea Sa înțelegând situația în care se află cei doi. Purtătorul de vucând al familiei regale a declarat că „Această decizie are aprobarea Majestății Sale, Regina. Cuplul a anunțat această decizie în urmă cu câteva săptămâni, iar ei au parte de câteva timp separat ca familie. Asta înseamnă că ei vor lipsi de la petrecerile de Crăciun.”

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry se află într-un loc secret alături de mama Ducesei, Daria Ragland. Reporterul regal Omid Scobie și producătoarea Lizzie Robinson au dezvăluit în podcast-ul The Heirpod că cei doi s-ar afla în Statele Unite sau cel puțin acolo au petrecut Ziua Recunoștinței.

„Ducii de Sussex se află în concediu în acest moment, așadar nu există…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.