Ce crede Liam Hemsworth despre Miley Cyrus, la 5 luni de la despărțire

0

În luna august, Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anunțat că se despart, după opt luni de căsătorie, fiind o decizie care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Însă, la cinci luni de la despărțire, o sursă apropiată a dezvăluit faptul că Liam „este mult mai fericit acum” și că „în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, îi va fi dor de Miley și întotdeauna o va iubi, iar ea îl va iubi pe el.”

Aceeași sursă a mai spus și care a fost motivul despărțirii dintre cei doi: „Ei s-au despărțit deoarece Liam a realizat că, înaintând în vârstă și dezvoltându-se, ei nu aveau o relație tradițională și era destul de dificil pentru el și nu funcționa acest lucru nici pentru Miley. Ei își doreau să își trăiască viața în moduri diferite.”

Cu toate acestea, Liam nu a trecut singur peste divorț. „Familia lui Liam l-a sprijinit pe tot parcursul divorțului. Ei sunt foarte tradiționali și întotdauna au simțit că Miley și familia ei erau diferiți. Părinții lui niciodată nu au știut ceea ce trăia el”, a mai spus sursa.

Putem spune că fiecare dintre ei a ales să treacă peste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.