Cat de mult influenteaza culoarea ghetelor eleganta sau calitatea perceputa?

0

Cand suntem intr-un magazin fizic sau ne uitam dupa incaltaminte intr-un magazin on-line primul lucru pe care il vom remarca la o pereche de incaltaminte moderna din piele naturala e cromatica.

Dupa care urmeaza forma si materialul din care e facuta incaltamintea. Culoarea are o importanta foarte mare in alegerea unui anumit tip de incaltaminte. De exemplu, la ghetele din piele de dama, putem sa ne orientam spre unele cu o cromatica mai inchisa pentru ca intreaga noastra garderoba are tonuri ceva mai inchise. Sau le preferam pe cele in culori deschise pentru ca doar ele sunt pe placul nostru si doar pe ele le vom purta in mod curent.

Cromatica

Cromatica ghetelor din piele pentru femei devine si mai importanta cand vorbim despre eleganta. Eleganta unei perechi de incaltaminte este definita, in general, de doua lucruri: cat de bine arata si cat de usor se poate asorta, accesoriza. La aspectul fizic al incaltamintei contribuie si culoarea. Degeaba avem ghete pentru femei din piele naturala de o calitate exceptionala, daca avem o culoare care nu atrage, care nu cucereste… de la prima privire. Culoarea ghetelor poate influenta in mod decisiv eleganta perceputa. Sunt anumite culori care sunt asociate cu eleganta desavarsita a unor ghete din piele naturala de dama, dar sunt si altele care nu vor reusi niciodata sa impresioneze suficient de mult pentru a da banii pe o incaltaminte.

Designerii si creatorii de incaltaminte incearca sa studieze comportamentul de consum al clientilor si sa vina pe piata cu o gama cat mai varianta de culori si de nuante care ar putea atrage. De pilda, culorile deschise, cele care se pot combina rapid cu altele din garderoba sunt la mare cautare. Cele mai inchise sunt cautate doar de o parte din clientii magazinelor fizice sau on-line, asta pentru ca sunt si mai pretentioase si mai greu de intretinut. Eleganta depinde de cromatica pe care reusesti sa o implementezi la nivelul fiecarei perechi de incaltaminte de pe rafturi. E o lupta continua intre creatorii de incaltaminte in privinta culorilor, si asta pentru ca preferintele clientilor se schimba mereu. Daca nu stii care e culoarea sau care sunt nuantele care atrag intr-o anumita perioada, ce e in trend, ai doar de pierdut, pentru ca nimeni nu va cumpara ghete de dama din piele naturala cu o culoare atipica, neplacuta. Clientul e cel care decide pana la urma ce cumpara, si decizia lui trebuie sa fie cat mai simpla, in orice sezon.

Culoarea influenteaza si calitatea perceputa. Cumperi ghete de dama din piele dupa ce le privesti, le analizezi, vezi in primul rand culoarea, calitatea materialului, cusaturile, calapodul. Daca ai o culoare de care nu te simti atrasa vei percepe respectivul produs ca fiind unul de slaba calitate. Asta desi el poate fi foarte bun, dar culoarea nu il ajuta deloc. Calitatea produselor de incaltaminte, mai ales la ghete de dama din piele naturala, este perceputa in functie de foarte multe criterii. E suficient ca unul singur sa nu corespunda asteptarilor noastre si respectivele ghete raman pe rafturi.

De unde cumperi ghete de dama de calitate la preturi bune?

Fa-ti cadou o pereche de ghete de dama din piele naturala, pe care le gasesti la reducere zilele acestea pe ePantofaria, magazin care comercializeaza doar produse din piele naturala 100%, vor avea culori cat mai atractive si mai simple, combinatii de nuante care sunt pe placul clientilor, asta pentru a avea o perceptie corecta si cat mai clara asupra calitatii produsului de cumparat.

Eleganta si calitatea

Eleganta si calitatea sunt factori importanti de care tinem seama cand comandam ghete de dama din piele, cromatica le poate influenta in mod pozitiv sau negativ, depinde doar de alegerile pe care le face producatorul. Atat timp cat exista o concordanta intre ce isi doresc clientii si ce ofera producatorii rafturile magazinelor nu vor fi niciodata pline, se vor cumpara perechile de incaltaminte atat de utile pe timp de iarna sau de toamna tarzie.

Influenta cromaticii asupra elegantei si asupra calitatii percepute va ramane la fel de puternica indiferent de brand sau de preturile afisate, de materialele folosite. Pana sa stii multe despre materiale sau despre design, forme, te raportezi la incaltaminte in functie de lucrurile simple, observate la o prima analiza a produsului. Culoarea este unul dintre ele, toata lumea stie sa compare si sa faca diferenta intre culori care sunt placute si unele care nu transmit nimic, unele care nu sunt pe placul nostru. Designerii si producatorii de incaltaminte trebuie sa tina cont mereu de acest aspect si sa incerce sa aduca o gama cat mai cuprinzatoare de culori pe rafturi, asta daca isi doresc sa vanda cat mai mult si sa impuna o perceptie corecta asupra produselor expuse pe rafturi virtuale sau fizice.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.