Carmen Harra, previziuni tulburătoare despre Coronavirus: „Există însă o medicație descoperită pentru Coronavirus din 1883”

0

Renumita prezicătoare Carmen Harra s-a informat referitor la întreaga istorie a virsului periculos Coronavirus care mai nou, se află acum și în România. Vedeta stabilită în America a discutat cu ciao.ro și a explicat cum percepe ea acest fenomen.

În această direcție, autoritățile fac anunțuri peste anunțuri, sugerând populației să își păstreze calmul și să țină cont de normele de igienă, la fel cum face și renumita prezicătoare Carmen Harra, care, consideră că într-un final, tot acest episod se va finaliza cu bine.

Coronavirus este un virus care are simptomatologie similară cu răceala-influența, cele două virusuri se manifestă aproape similar. Diferența este că Coronavirus se manifestă cu febră, tuse și dificultate în respirație, pentru că atacă organele centrale și este foarte periculos, dar și pentru că produce colapsarea organelor vitale. Poate colapsa plămânii, inima, are niște efecte foarte puternice față de răceala propriu zisă, de virusurile cu care noi suntem obișnuiți și pe care știm să le tratăm, gripa etc, le tratăm cu tot felul de medicamente.

Există însă o medicație descoperită în 1883 care tratează malaria și acest medicament este foarte bun în  tratarea Coronavirusului. Se numește Chloroquine. Este medicamentul care a tratat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.