Care este adevărul despre zvonurile privind căsătoria lui Leonardo DiCaprio cu Camila Morrone

0

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, se află constant în atenția presei tabloid, așa că nu este de mirare că sunt și subiectul a numeroase știri false.

Cel mai recent zvon legat de relația celor doi a fost publicat în OK! USA și susține că cei doi s-ar fi căsătorit înainte de ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, mai mult decât atât, Camila ar fi însărcinată cu primul copil.

Însă, Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a investigat aceste speculații și a aflat că toate erau false.

Este adevărat faptul că DiCaprio și Morrone au apărut pentru prima dată împreună la un eveniment oficial la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, însă revista susține că acest lucru se datorează faptul că „ei s-ar fi căsătorit pe o insulă privată din Bahamas cu puțin timp înainte de eveniment”.

O sursă anonimă le-ar fi declarat celor de la OK! USA că „DiCaprio și Morrone nu vor ca știrea să devină publică, dar au decis că să le spună secretul unora dintre cei mai buni prieteni ai actorului la una dintre petrecerile organizate după Premiile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.