Când își vor începe în mod oficial Meghan Markle și Prințul Harry noua viață

0

Potrivit unei declarații emise de biroul de presă de la Palatul Buckingham, Meghan Markle și Prințul Harry își vor începe în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe 31 martie.

Acest anunț a fost făcut după ce Palatul Buckingham a decis să analizeze decizia Ducelui și Ducesei de Sussex de a folosi termenii „Sussex Royal” chiar și după ce vor renunța la titlurile regale. Se pare că membrii familiei regale încă discută despre această situație, urmând ca o decizie să fie anunțată în scurt timp.

„Ținând cont de faptul că Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la rolul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice și acum lucrează pentru a avea independență financiară, folosirea cuvântului Royal, în acest context, trebuie reanalizată”, a declarat o sursă apropiată familiei regale. „În acest moment se poartă multe discuții”.

Meghan Markle și Prințul Harry au luat prin surprindere întreaga lume atunci când au decis la începutul lunii ianuarie să renunțe la statutul de membri seniori familiei regale. Ducele de Sussex a explicat că a luat această decizie pentru a duce…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.