Canada nu va mai plăti pentru securitatea Ducelui și Ducesei de Sussex

0

În curând Ducele și Ducesa de Sussex nu vor mai avea parte de protecție specială din partea Canadei, statul urmând să oprească finanțarea pentru măsurile de securitate de care Harry și Meghan au nevoie.

Pe măsură ce Meghan și Harry fac tranziția către un stil de viață mai simplu, lipsit de îndatoriri regale, ei încep să resimtă consecințele deciziei lor de a renunța la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice. Potrivit Ministerul Securității Publice din Canada, măsurile de securitate oferite Prințului Harry și familiei sale „vor înceta în următoarele săptămâni din cauza schimbării statutului lor”.

„Decizia Ducelui și Ducesei de Sussex de a se muta în Canada pentru o anumită perioadă de timp a venit pentru guvernul nostru cu un set de circumstanțe unice, fără precent. Royal Canadian Mounted Police a ținut legătură cu oficialii din Regatul Unit încă de la început în ceea ce privește securitatea. Având în vedere că Ducele și Ducesa sunt recunoscuți momenten drept Persoane Protejate Internațional, Canada este obligată să le ofere securitate.” Cu toate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.