Brigitte Pastramă vrea să-și vândă apartamentul din Mamaia. Cât a investit bruneta în apartamentul luxos: „Am bagat peste 60.000 de euro, 7.000 de euro am bagat numai in tavan”

0

Brigitte nu știe ce să mai facă ca să își vândă apartamentul de la mare. Soții Pastramă au nevoie urgentă de bani pentru a-și putea acoperi toate costurile aferente nunții ca în povești la care amândoi visează. Aceștia vor să mai vândă din proprietățile ei pentru acest lucru.

Singurul lucru pe care Brigitte a „uitat” să îl spună este că apartamentul ei pe care își dorește să îl vândă cât mai repede, este cadoul din partea lui Ilie Năstase, care de altfel are și el un alt apartament în același bloc. Astfel, cei doi sunt vecini.

Brigitte nu și-ar dori ca, atunci când va merge la mare cu noul ei soț, să dea nas în nas cu…fostul soț. Ei bine, vedeta vrea să scape de apartament și nu oricum, ci pe bani mulți.

Cu toate că susține că vrea 180.000 de euro pe proprietate, Brigitte îl poate vinde și cu 150.000 având în vedere că singurele investiții au fost doar îmbunătățirile luxoase. În vreme ce Brigitte realiza cu o echipă de la ProTv un tur al casei, ca să arate public apartamentul, Pastramă glumea pe seama „moștenirii” pe care Ilie Năstase i-a lăsat-o.

Brigitte a dorit să îi spună atunci lui Florin că se așteaptă la multe lucruri de la el pentru copilul pe care îl plănuiesc să îl conceapă împreună:

 „Cine se lauda ca face cadouri, face cadouri putine. Stai sa-ti fac un copil, direct apartamentul pe numele lui. Nici nu se va naste si trebuie sa-i iei apartament”, a spus Brigitte.

Brigitte și-a prezentat frumosul apartament ca fiind unul de lux în care a investit foarte mulți bani. Până și ceștile de cafea și farfurioarele au costat nu mai puțin de 5.700 de euro.

„Eu am cerut 180.000 de euro. Am bagat peste 60.000 de euro, 7.000 de euro am bagat numai in tavan. 1.500 de euro este candelabrul asta si 700 de euro o aplica. Am dat 200 de milioane pe draperii. Vreau sa vand apartamentul pentru ca Ilie si…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.