Brad Pitt vorbește despre profilul de Tinder în cel mai amuzant discurs de la SAG Awards

0

Brad Pitt are probabil cel mai bun an la Hollywood. După ce a câștigat Globul de Aur și a avut un discurs memorabil, glumind pe seama colegului lui, Leonardo DiCaprio, și a rolului acestuia din Titanic, actorul a câștigat și premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar la SAG Awards 2020.

Brad Pitt a urcat pe scenă pentru a primi trofeul, iar discursul lui de mulțumire a fost care te va amuza cu siguranță, el vorbind despre profiul de Tinder, droguri și fetișurile pentru picioare.

„Voi adăuga asta la profilul meu de Tinder”, a spus actorul ridicând premiul. „Mulțumesc frații și surorile mele. Acest lucru înseamnă mai mult decât vă puteți imagina. Aș vrea să știți că urmăresc totul. Mă uit la voi toți și munca a fost incredibilă, așa că vă mulțumesc”, a spus Brad Pitt, continuând apoi cu glumele.

„Aș vrea să le mulțumesc colegilor mei, Leo, Margot Robbie, piciorul lui Margot Robbie, piciorul lui Margaret Qualley, piciorul Dakotei Fanning. Serios, Quentin a despărțit mai multe femei de pantofii lor decât a făcut-o TSA (Administraţia pentru Securitatea Transporturilor, n….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.