Brad Pitt şi-a ironizat viaţa amoroasă în faţa lui Jennifer Aniston la Globurile de Aur

0

Brad Pitt care a câştigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol secundar şi-a ironizat viaţa amoroasă la primirea trofeului în faţa participanţilor la gala de duminică seară, printre care se afla şi fosta sa soţie Jennifer Aniston, relatează online ziarul spaniol El Pais.

Nu există nicio fotografie a lui Brad Pitt şi Jennifer Aniston împreună la gala Globurilor de Aur desfăşurată duminică seară în Los Angeles, însă presa americană susţine că cei doi foşti soţi s-au întâlnit de câteva ori anul trecut.

Este ceea ce a recunoscut însuşi actorul în vârstă de 56 de ani care a mărturisit că a fost prezent la aniversarea a 50 de ani a lui Aniston.

„M-am întâlnit cu Jen, este o bună prietenă a mea…”, a declarat el publicaţiei Entertainment Tonight pe covorul roşu al Globurilor de Aur, unde a primit premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul „Once Upon a Time in Hollywood”.

Jennifer Aniston era prezentă la ceremonie fiind nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramă pentru rolul său din producţia „The Morning Show”. Aflată în sală, Jennifer Aniston a râs atunci când Brad Pitt şi-a ironizat viaţa amoroasă la primirea Globului de Aur.

„Am vrut să vin însoţit de mama mea, dar ea nu a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.