Brad Pitt a purtat cu mândrie un ecuson cu numele său la Oscar Nominations Luncheon 2020

0

Brad Pitt este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, iar pe lângă talentul său, ar trebui să îl apreciem și pentru simțul umorului. Și spunem asta deoarece el a fost extrem de mândru să poarte ecusonul cu numele său la Oscar Nominees Luncheon, un eveniment care a avut loc la Ray Dolby Ballroom și a reunit toți nominalizații la Premiile Oscar 2020.

Pe lângă numele său, pe acel ecuson mai era scrisă și categoria la care Brad Pitt este nominalizat anul acesta, și anume Cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa din filmul Once Upon a Time In Hollywood.

Cu toate astea, rămâne să ne întrebăm dacă el va purta ecusonul și la decernarea premiilor Oscar care va avea loc pe 9 februarie în Los Angeles.

Fanii actorului au fost extrem de surprinși și nu au putut să nu se amuze pe seama gestului lui Brad Pitt pe conturile lor de Twitter. „Îmi place că Brad Pitt a purtat un ecuson la Oscars Nominee Luncheon”, „Bună, numele meu e Brad Pitt, în caz că nu ai văzut pe ecuson”, „Brad Pitt purtând un ecuson la Oscars Luncheon e cel mai bun lucru de pe ziua de azi”, au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.