Boris Johnson este infectat cu coronavirus

0

Premierul britanic Boris Johnson este infectat cu coronavirus. Anunțul a venit pe contul de Twitter al acestuia, unde prim-ministrul a anunțat că a fost deja testat și diagnosticat.

‘În ultimele 24 de ore am manifestat simptome ușoare și am fost testat pozitiv pentru coronavirus.’, a scris acesta. ‘Acum mă aflu în auto-izolare, dar voi continua să conduc răspunsul guvernului la criză prin video-conferințe, pe măsură ce luptăm cu acest virus. Împreună vom învinge. #StayHomeSaveLives’, a mai scris acesta.

Boris Johnson este unul dintre liderii lumii care a fost inițial sceptic la răspândirea virusului și la efectele pe care le poate avea acesta. Reacția lui inițială a luat lumea prin surprindere, pentru că Boris Johnson a propus o soluție radicală, imunizarea în masă sau imunizarea de turmă, cum i se mai spune, ceea ce presupune ca un procent foarte mare al populației să fie infectat în speranța că va dezvolta imunitate.

În mod normal, imunizarea în masă se poate realiza doar prin vaccinare, și nici o autoritate științifică nu a aprobat ideea lui Johnson. Planul lui Boris Johnson a fost însă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.