Blake Lively a dezvăluit cum s-a accidentat în timpul filmărilor

0

Blake Lively a apărut în emisiunea The Tonight Show și a făcut mai multe dezvăluiri despre noul ei film, The Rhythm Section, povestind cum s-a accidentat.

Actrița a vorbit despre accidentul pe care l-a suferit în timpul filmărilor, modul în care s-a întâmplat acest lucru fiind unul amuzant. Aceasta a dezvăluit că s-a accident atunci când l-a lovit în cot pe colegul ei, Jude Law. „Cu siguranță nu vrei să lovești cotul cuiva. I-am dat un pumn în cot și mâna mea a devenit confetti.”

Deși Blake își poate folosi mâna normal după două operații, aceasta a glumit spunând că „Mi-am dat mâna dreaptă pentru acest film!”

Actrița a glumit și pe seama soțului ei, Ryan Reynolds, care a însoțit-o pe platourile de filmare când trebuia să facă terapie pentru mână cu un terapeut foarte atrăgător.

„Arată de parcă Zac Efron și Fabio ar fi avut un copil cu păpușa Ken. Este italian, un terapeut frumos pentru mâna mea.” Blake Lively a spus că numele acestuia este Pierre Luigi și a glumit spunând că atunci când Ryan dormea în rulota ei, ea a încercat să îl trezească pentru a-i face…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.