Billie Eilish deschide coloana sonoră pentru noul film din seria Bond

0

Billie Eilish, în vârstă de 18 ani, deținătoare a mai multor discuri de platină și nominalizată la Premiile Grammy, a scris melodia împreună cu FINNEAS, fratele ei mai mare, și el nominalizat la Premiile Grammy.

Billie Eilish este cea mai tânără artistă care compune și înregistrează melodia de deschidere a colonei sonore pentru un film din franciza James Bond.

„Suntem încântați să anunțăm că Billie și FINNEAS au compus o piesă incredibil de puternică și de impresionantă pentru noul film Bond, melodie care a fost perfect orchestrată pentru a se integra în povestea emoționantă a filmului”, au declarat Michael G. Wilson și Barbara Broccoli.

„A fost o adevărată nebunie să fiu parte din acest proiect. Să compun melodia tematică a unui film dintr-o legendară franciză a fost o onoară enormă pentru mine. James Bond este cea mai tare franciză de film din toate timpurile. Sunt încă în stare de șoc”, a spus Eilish.

Iar FINNEAS a completat: „N-am visat niciodată că aș putea să scriu piesa principală dintr-un film Bond. Nu există compatibilități mai bune între muzică și cinema…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.